Kritik og kulturjournalistik med anmelder Bodil Skovgaard Nielsen

Tidspunkt: 29. oktober 2023 kl. 11:00
“Anmeldelser uden hjerter og stjerner”

Informations anmeldere bruger andre metoder til at signalere kvaliteterne i de forskellige kunstværker. Og læseren skal selv fordybe sig i forståelsen og opfattelsen af værkerne.

Læsermøde om kritik og kulturjournalistik med anmelder Bodil Skovgaard Nielsen

Hvor de fleste andre aviser giver hjerter og stjerner, skal Informations anmeldere finde anderledes måder at fælde dom over kulturprodukterne på. Men kan man forholde sig objektivt til et kunstværk, en bog eller en film? Hvad lægger man vægt på i udvælgelsen af stoffet og i vurderingen? Og hvordan holder man sig som kulturjournalist opdateret på et altid vildtvoksende felt? 

Bodil Skovgaard Nielsen, født 1995 er kunst- og litteraturkritiker samt kulturjournalist på Information. Hun har været på avisen siden 2020 og har en kandidatgrad i litteraturvidenskab. Hun skriver særligt om fransk og dansk litteratur, samtidskunst og populærkultur og vil til læsermødet fortælle om sit daglige arbejde som kulturskribent. 

------------

Mødet afholdes søndag den 29. oktober kl. 11 - 13 i Informations kantine, St. Kongensgade 40C.

Deltagergebyr, som inkluderer kaffe/te og croissant: 75,- kr. for foreningens medlemmer, 100,- kr. for ikke-medlemmer, unge under uddannelse gratis.

Alle er velkomne.

Tilmelding senest fredag den 27/10 ved klik på knappen herunder.