Information i dine ører

Tidspunkt: 20. maj 2021 kl. 16:00

Læsermøde med Anna von Sperling torsdag den 20.maj kl. 16-17.00 på Zoom:

Information i dine ører

 

Vær med digitalt, når Informations podcastredaktør, Anna von Sperling, tager os med ind i sit lydunivers.

Mens den traditionelle radiolytning i en periode har tabt terræn, især blandt yngre lyttere, er podcasting blevet ”det ny sort” hos en ny generation af lyttere. Information har, med ugentlige programmer fra eget podcaststudie, grebet handsken og lanceret ”Radio Information”, som hver weekend udkommer med ”det bedste og vigtigste fra ugen”, med skribenterne bag artiklerne i studiet, og med Anna von Sperling som vært.

Mød Anna og hør hende fortælle om overvejelserne bag ”Radio Information” og om arbejdet med podcasts. Er det bare en ny form for radio, uden faste sendetider, eller er det et helt nyt medie i egen ret? Hvad er forskellen på ”lydaviser”, hvor artiklerne læses op, og podcast, som er baseret på samtalen? Stiller det andre krav til journalisten at fortælle om sine historier end at skrive dem? Hvorfor er det, at podcasting netop nu oplever et opsving? Er podcast en konkurrent eller et supplement til papiravisen?

Anna fortæller og giver eksempler på Informations podcasts, i en samtale med DRs tidligere radiodirektør, Leif Lønsmann, som er medlem af Informations Venners bestyrelse.

 

På grund af corona-restriktioner afvikles arrangementet online og er gratis for medlemmer og Informations abonnenter.